A fideszes japán megvéd bennünket az idegenektől

Föld S. Péter 2019. szeptember 4. 12:09 2019. szept. 4. 12:09

Song Simon édesanyja japán, apukája magyar és most önkormányzati képviselő szeretne lenni Kispesten. Nincs ezzel semmi baj, leszámítva azt a nem elhanyagolható mellékkörülményt, hogy hősünk egy olyan pártban politizál, amely kormányzása során milliárdokat költött az idegenek elleni uszításra, gyűlöletkeltésre. Fidesznek hívják ezt a pártot, és nyilván Song Simon is érzi, hogy szar van a palacsintában, ezért érzi úgy, hogy neki kompenzálnia kell.

Song Simon megtehette volna, hogy a Fidesz önkormányzati képviselőjelöltjeként nem beszél a migrációról, a bevándorlásról, már csak azért is, mert az önkormányzati választás nem is erről szól. Ehelyett felvázolja, hogy képviselőként milyen tervei vannak Kispesttel, hogyan szeretné az ott élők életét jobbá tenni. De Song Simon tudja, hogy ő egy olyan országban él, nem függetlenül pártja, a Fidesz tevékenységétől, ahol neki, az idegennek, kompenzálnia kell.

Ha kicsit is magyarnak akar látszani, akkor nagyon magyarnak kell mutatnia magát.

Ezért ír olyanokat, mint egyik legutóbbi Facebook posztjában, hogy az idegen kultúrájú embereket nem szabadna beengedni Európába. Vagyis, Song Simon édesanyját sem lett volna szabad beengedni Magyarországra, Song néni ugyanis visszaélt a vendégjoggal: nemcsak elvette a magyarok munkáját, de nem mellesleg megszülte a magyarkodók szemében csak félig magyar Song Simont.