A gyermektelen macskás nő a gyermektelen macskás nőre fog szavazni

HírKlikk 2024. szeptember 11. 16:35 2024. szept. 11. 16:35

„Mint közületek sokan, én is néztem a vitát ma este... Kamala Harrisre és Tim Walzra fogok szavazni a 2024-es elnökségi választáson” – írta Taylor Swift, aki egy Instagramon közzétett posztban reagált az amerikai elnökválasztási vitára. Az amerikai énekesnő a posztot „egy gyermektelen macskás nőként” írta alá, utalva Donald Trump alelnökjelöltjének, J. D. Vance-nek egy korábbi kijelentésére, miszerint az amerikai politikát  az Egyesült Államokat „egy rakás gyermektelen macskás hölgy vezeti.”

„Mint közületek sokan, én is néztem a vitát ma este. Ha még nem tettétek meg, ez most jó alkalom arra, hogy utánanézzetek a szóban forgó kérdéseknek, és annak, hogy a jelöltek milyen álláspontot képviselnek azokban a témákban, amik számotokra a legfontosabbak. Mint szavazó, biztosra megyek, és mindent megnézek és elolvasok a javasolt intézkedéseikről és az országgal kapcsolatos terveikről, amit tudok” – idézi az énekesnőt a Telex

„Nemrég felhívták a figyelmemet arra, hogy posztolták itt a mesterséges intelligenciával gyártott alteregómat, aki Donald Trump elnökségét támogatja. Ez igazán felszínre hozta az MI-vel kapcsolatos félelmeimet, valamint a félrevezető információk terjesztésének veszélyeit. Arra a következtetésre jutottam, hogy választóként nagyon átláthatónak kell lennem a valódi terveimmel kapcsolatban. A félrevezető információk elleni legegyszerűbb mód a valóság közvetítése. Kamala Harrisre és Tim Walzra fogok szavazni a 2024-es elnökségi választáson. Azért Kamala Harrisre szavazok, mert ő azokért a jogokért és ügyekért harcol, amelyekhez szerintem harcosra van szükség. Úgy gondolom, hogy ő egy biztos kezű, tehetséges vezető, és hiszem, hogy sokkal többet érhetünk el ebben az országban, ha a nyugalom, nem pedig a káosz vezérel minket. Nagyon megnyugtatott és lenyűgözött, hogy Tim Walzot választotta alelnökjelöltjének, aki évtizedek óta kiáll az LGBTQ+ jogokért, az IVF mellett, és a nők önrendelkezési jogáért.”

Taylor Swift a posztot úgy írta alá, mint „gyerektelen macskás nő”, utalva arra, hogy Trump alelnökjelöltje, J. D. Vance korábban azt nyilatkozta, hogy az Egyesült Államokat „egy rakás gyermektelen macskás hölgy vezeti, akik szerencsétlenek a saját életük és az általuk hozott döntések miatt, és ezért az ország többi részét is szerencsétlenné akarják tenni”. 

Forrás: Telex


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom