"A lopás, és a bűnpártolás nincsenek benne a Bibliában"

HírKlikk 2019. január 31. 21:03 2019. jan. 31. 21:03

Ma délután az Európai Parlament határozatot fogadott el arról, hogyan kell az EU-pénzekkel elkövetett csalások ellen hatékonyabban fellépni. Vettem a fáradtságot és kicsit utánanéztem ennek a szavazásnak.

Kíváncsi voltam, ki hogyan szavazott. Hiszen ki ne akarná, hogy ne lophassák el az uniós pénzeket?

Nos, vannak, akik nem akarják. Szinte a teljes Európai Néppárt megszavazta a korrupció elleni harcot. Szinte. Sejted, hogy kik nem szavazták meg? Jól sejted: Bocskor, Deli, Deutsch, Erdős, Gál, Gyürk, Hölvényi, Kósa, Schöpflin, Tőkés, és Csáky; a fideszesek.

Kiírták a saját homlokukra, hogy ők csak lopni járnak Európába és rettegnek attól, hogy az EU felügyelje az európai polgárok pénzét. Ők volnának tehát a kerszténydemokrácia jövője, az európai civilizáció hős védemezői...

Én még úgy tanultam, hogy a lopás, és a bűnpártolás nincsenek benne sem a Bibliában, sem az európai kultúrában. A tolvajok üldözése viszont igen. Magyarország pedig európai ország akar lenni.

A jó hír az, hogy a határozat nagy többséggel átment. A rablók kora hamarosan lejár, ahogy az EU-ban, úgy Magyarországon is. Szavazatuk újabb beismerő vallomás. Láttuk, értettük, megjegyeztük.

Szerző: Dobrev Klára