A tinisztár visszaszól

Puzsér Róbert 2021. augusztus 9. 18:30 2021. aug. 9. 18:30

Saját bőrömön tapasztaltam meg azt, amit most megosztok a nyilvánossággal: senkinek ne jusson eszébe ByeAlexszel ujjat húzni, mert aki megkísérli, az egy viperanyelvű, sakáljellemű és kaktuszintelligenciájú kommentelő ketrecharcossal találja szembe magát.

A popikon példás kegyetlenséggel szégyenített meg, amiért volt pofám afelett értetlenkedni, hogy egy felnőtt ember miért nyilatkozik úgy felhasználók százezrei előtt, hogy a számára ideális nő egy érte rajongó cseléd, aki ne vicceskedjen, hanem rajta nevessen. Nekem speciel még imponálnak is a macsó dumák, ByeAlex azonban mindezt úgy adta elő, mint egy enyhén retardált ötödikes srác az általános iskola vécéjében élete első slukk cigarattája után. Ganxsta Zolee tálalásában ugyanez valahogy maszkulinabb és szórakoztatóbb volt – igaz, hogy ő nem erőlködött ennyit a hímsovinizmusán, továbbá nem írt dalt arról, hogy a nőjét hét kontinens öleli át, szelek borzolják a haját, felhők között táncol a délibábbal, a rozmaringból font hintóját meg tücskök húzzák-vonják.

Kiderült, milyen csúnyán alábecsültem az RTL Klub csillagát, aki a kritikámra adott lehengerlő válaszával méltó módon kioktatott: „Robi! Már megint nagyon ügyesen írtál! Tehetséges kis mókus vagy te, örömmel olvaslak, bár forgatási szünetben kicsit hosszú így egyben! Kérdés: mikor csinálsz már te is végre valamit, amit lehet kritizálni, te morcos, szakállas kisfiú?”

Íme a filozófus-popsztár, a Friedrich Nietzsche szövegein pallérozódott macsó. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy egy ennyire sikeres ember a forgatási szünetben időt szakított a valóban hosszú írásomra, és így elismerte a tehetségemet. Úgy döntöttem, megfogadom az intelmét, és végre alkotok valamit: talán írok egy könyvet, gyártok egy tévéműsort, tartok egy előadást, vagy belevágok a YouTube-videózásba – nehogy már mindig csak kritizáljak, és soha ne hozzak létre semmit! Köszönöm a bölcs iránymutatást! Hiszem, hogy ha eléggé kitartóan dolgozom, egy nap belőlem is ByeAlexhez foghatóan üres, fennhéjázó és nárcisztikus díva válik majd.