A tizenkét szolgalelkű fideszes képviselő

Dr. Dávid Ferenc       2019. február 15. 13:32 2019. feb. 15. 13:32

Tizenkét Fideszes önkormányzati képviselő (helyesebben: pártprogramozott robotzsaru) ismét meggátolta, hogy Dr. Bálint György (Bálint gazda) a XVI. kerület díszpolgára legyen. Ezek a kisszerű szolgalelkű lények természetesen nem ismerik a – szerintem örökérvényű – mondást: „a nincs a vannak nem parancsol, a semmi soha nem diktál”. Na, ennek tükrében érdemes értékelni szégyenteljes határozatukat!

Kedves Gyuri Bácsi! Élve megtisztelő engedélyeddel, tegezlek. Két alkalommal volt szerencsém hosszabban beszélgetni Veled. Néhány éve az ATV stúdiójának előterében váltottunk szót, majd 2017-ben a Művészetek Palotájában, ahol magyar népművészet és közművelődés kategóriában Prima Primissima díjat kaptál.

Büszke vagyok arra, hogy akkori VOSZ főtitkárként és a PP Alapítvány kuratórium tagjaként is kezet foghattam Veled és részese lehettem sikered, tudásod és teljesítményed nyilvános elismerésének.

Gyuri bácsi! Te az én szememben, a kerület, a főváros és az ország díszpolgára vagy, függetlenül attól, hogy ez a tizenkét szellemi rövidgatyás milyen gombokat nyomogatott az ülésteremben. Megragadom az alkalmat, hogy már most köszöntselek közelgő 100. szülinapod alkalmából.