Alföldi: aljasság összemosni a szexuális irányultságot a pedofíliával

HírKlikk 2021. június 11. 17:10 2021. jún. 11. 17:10

A pedofilellenes törvénycsomag botrányos kiegészítéséhez hozzászólt Alföldi Róbert színházi rendező is. A Facebookon arról írt, hogy szerinte a kormány a közelgő választások miatt pécézte ki az LMBTQ+ közösséget.

Alföldi szerint a fideszes törvényjavaslat büntethetné például azt a tanárt, aki olyan színházi előadásra viszi a gyerekeket, amiben szó esik homoszexualitásról. Hozzáteszi: mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz. Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják.

Facebook bejegyzésében azt írta: közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról. A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat. 

„Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elöl egy csatornán lecsúszva."

Forrás: Facebook