Az igaz magyar nem buzi

Lendvai Ildikó 2019. július 22. 09:46 2019. júl. 22. 09:46

Próbálkoznak. Megint próbálkoznak. Kell valami, ha a migráns-cidri kifut. Olyasmi kell, ahol már lehet valamire építeni. Régi félelemre, elfojtott előítéletre, taplóságra, gúnyra. Akkor már csak az kell, hogy a lappangó rosszindulatot előcsalogassák és helyeseljék, hogy ebben egymásra kacsinthasson nép és kormánya. Ilyenkor azzal adnak önbizalmat, hogy Te a többséghez tartozol, ha más érdemed nincs is. Veszélyt kiáltanak, amelytől csak egy erős vezetés véd meg. Közben mérik a hatást. 

Most a buzizást, a homofóbiát kóstolgatják. Ha mégsem sikerül államvallássá tenni úgy, mint a migránsozást, könnyedén találnak mást. Esetleg lehet utáltatni megint a szingliket (felelőtlenül halasztják a házasságot), az egyetemistákat (romkocsmáznak, siránkoznak a drága albérlet miatt, ahelyett, hogy dolgoznának), a tudósokat (csupa elvont haszontalanságra költik a pénzünket, de egy szöget nem tudnának beverni), a tornából felmentetteket (milyen ember lesz az ilyenből), a kövéreket (hát semmi önuralmuk nincs, mindig csak a zaba), a soványakat (egy jó magyar töltöttkáposztától kileli őket a hideg), az egy gyerekeseket (miattuk fogy a nemzet), a túl sok gyerekeseket (fogadni mernék, a családi pótlékért szülnek), a fiatalokat, az öregeket, a kopaszokat, a szőkéket, a szemüvegeseket (csak).

Bár ez a mostani buzizás túl jó ahhoz, hogy hamar eldobják. Passzol a kipróbált szlogenekhez. A melegek nem segítik a népszaporulatot, illetve ha beszállnának a gyereknevelésbe, az tilos. Alig kell hozzá erőfeszítés, és már össze is lehet mosni a homoszexualitást a pedofiliával, és akkor már minden meleg potenciális bűnöző. Szemben a heterókkal, akik között ugye egy szál pedofil sincs.

Aztán a melegek nemzetellenesek is. A miniszterelnök egy interjúja szerint "több ezer éves magyar hagyomány, amelynek értelmében a férfi és a nő házasodik". Igaz magyar nem buzi. A buzi nem is rendes magyar. "Hogyan jutottunk odáig, hogy az abnormalitás vonaglik végig a honfoglalás 1000 éves évfordulójára épített sugárúton"- írja a 888.

Na és persze ez az egész valami liberális és baloldali elhajlás. Emlékszünk még 2005-ből Semjénre: "Az szavazzon a liberálisokra, aki szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze". A rendes antiliberálisok homofóbok, lám, nemrég Kaczynski is elkezdte. Bár a Szovjetunióban a a Cseka több évtizeddel megelőzte. Jagoda Csela-főnök szerint a melegek "már csak jellegüknél fogva is felhasználhatók ellenforradalmi tevékenységre". Ott hatvan év alatt hatvanezer embert ítéltek el homoszexualitás vádjával.

Nem, nálunk idáig nem fajul a dolog. De az fontos, hogy mindig rá lehessen mutatni az "új undokokra".Milyen nemzet az olyan, amelyiknek még ellensége sincs?!