Az MSZP kinyitja az irodáit a köztársaságpártiak előtt

HírKlikk 2019. november 13. 13:53 2019. nov. 13. 13:53

A sikeres önkormányzati választások megmutatták, hogy jó úton jártunk, amikor azt gondoltuk, hogy az ellenzéknek közösen, együttműködve kell szembeszállnia a NER helytartóival szemben. Az eredményekből egyértelműen következik, hogy folytatnunk kell a közös munkát – írta közös közleményében Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója.

A közlemény szerint a 2022-es sikeres kormányváltás érdekében a demokratikus ellenzéki pártoknak erőiket, képességeiket összeadva kell felkészülniük erre az embert próbáló megmérettetésre.

A politikusok úgy vélik, ehhez elengedhetetlen, hogy mindenki önzetlenül ajánlja fel a demokratikus közösség számára azokat a javakat, lehetőségeket, amelyekkel segíteni tudja a sikeres együttműködést, a közös munkát.

„Ezért most egy kezdeményezéssel élünk. Kinyitjuk az ország összes MSZP-irodáját a köztársaságpártiak számára. Otthont adunk közéleti kluboknak, ellenzéki műhelyeknek. Kihasználva, a Magyar Szocialista Párt infrastrukturális lehetőségeit, felajánljuk az összellenzéki együttműködés javára azokat az irodáinkat, amelyek előválasztási központok lehetnek. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy közös rendezvényeket tartva szorosabbra fűzzük kapcsolatainkat egymással, és a civil közösségekkel”

– olvasható Tóth Bertalan és Molnár Zsolt közös közleményében.

Forrás: Hírklikk