Bangóné: a Fidesz bűnözőket engedett be az országba

Nagy András 2018. március 9. 08:14 2018. márc. 9. 08:14

Április 9-én számon kell kérni a Fidesztől a gyűlöletpolitikát és az 1300 betelepített menekültet - mondta Bangóné a Hírtv stúdiójában.

 Bangóné Borbély Ildikó, a párt országgyűlési képviselője és csepeli képviselőjelöltje egy narancssárga színű, 1300 feliratú táblát is magával vitt a minap a HírTV stúdiójába, ahol többek között arról is beszélt, hogy tavaly ennyi menekültet telepített be a Fidesz Magyarországra.

Április 9-én ki fogjuk vizsgálni, hogyan fordulhatott elő, hogy több tízmilliárd forintba került a magyar lakosságnak az a gyűlöletkampány, amit láthattunk az elmúlt években, közben az 1300 menekülttel a kötelező kvótát teljesítette a kormány – fogalmazott, hozzátéve: azt is ki fogják vizsgálni, ki és hogyan gazdagodott meg a letelepedési kötvényekből. „Hogyan fordulhatott elő, hogy köztörvényes bűnözők kerülhettek Magyarországra a Fidesz által, letelepedési kötvényeket vásárolva?” – tette fel a kérdést.

Bangóné Borbély Ildikó a műsort követően a Sztárklikk megkeresésére válaszolva megerősítette: a szocialisták nem készülnek a déli határkerítés lebontására, és semmilyen olyan bevándorlásügyi lépésre sem, ami a magyar emberek biztonságával ellentétes.