Berki Krisztián és Vasvári Vivien ügyvédje őrizetben

Puzsér Róbert 2021. május 20. 18:00 2021. máj. 20. 18:00

Valahogy nem vagyok meglepve azon, hogy az ellenem folytatott perekben Berki Krisztiánt és Vasvári Vivient képviselő Szilágyi Rolandot tegnap őrizetbe vette a Központi Nyomozó Főügyészség.

A két luxussal hergelő trashcelebet egyaránt ez a bűnöző győzte meg, hogy vele szövetségben elégtételt vehetnek rajtam a filléres sérelmeikért, és az eljárás révén még némi ingyen hírveréshez is juthatnak. Egyébként nem ez Szilágyi Roland első említése elkövetőként a bűnügyi hírekben – a hatóság ezúttal azzal gyanúsítja őt, hogy százmilliókat csalt ki egy vállalkozóból a Polt Péterig és Orbán Viktorig gyűrűző kapcsolataira hivatkozva. Korábbi ügyében tudomásom szerint már tárgyalást is tartottak: e perben a Budapesti Nyomozó Főügyészség hivatali visszaéléssel és bűnpártolással gyanúsítja. Nos, ez a bűnöző kér rám börtönbüntetést úgy Berki Krisztián, mint Vasvári Vivien „védelmében”. Beszédes, hogy a NER bulvárcelebjei ezzel a gazemberrel szövetkezve próbálnak elnémítani.

Remélem, Szilágyi Roland letartóztatása és Berki Krisztián büntetőügye nem lassítja majd az ellenem zajló eljárásokat, mert szeretnék minél előbb pontot tenni a jogi terrorhadjárataik végére. Úgy gondolom, kifejezetten hasznos az ilyen perekben nyilvánosan demonstrálni, hogy nem szabad félni, nem szabad engedni a terrornak, mert a vélemény szabadsága igenis nagyobb érték, mint a Berki Krisztiánok és Vasvári Vivienek önérzetes nárcizmusa.

Remélem, a luxusasszony végre észreveszi magát, mert bár soha nem fogja elhinni, én sajnálom őt, és nem értem, miért teszi ezt magával. Sajnálom őt, mert Szilágyi Roland gátlástalanul kihasználja, amikor hiúságát és bosszúvágyát feltüzelve egy olyan perbe rángatja bele, amelyet ha előbb nem, Strasbourgban biztosan elveszít. Sajnálom őt, mert úgy vélem, hogy a luxuséletét megtorlás helyett nem ártana inkább önvizsgálattal töltenie.

Eddig három személy próbált jogi eszközökkel elnémítani: Hajdú Péter, Berki Krisztián és Vasvári Vivien. Utóbbi kettő ügyvédje ugye a szóban forgó Szilágyi Roland, míg Hajdú Péter képviseletében az a Mester Csaba kért rám letöltendő börtönt, aki később az Orbán-rendszer által titokban hazacsempészett Kaleta Gábor ügyvédjeként vívott ki ügyfelének jelképes büntetést, hogy a tizenkilencezer fotóval és videóval lebukott gyermekpornó-nagykereskedő két év felfüggesztettel és ötszáznegyvenezer forint befizetésével szabad emberként sétáljon ki a bíróság épületéből. Azt hiszem, büszke lehetek, hogy Mester Csabák és Szilágyi Rolandok vadásznak rám – amúgy sem mardos az önvád, de ezek ellen a mocskos gengszterek ellen hadakozva igazán nem esik nehezemre a jó oldalon érezni magam.