"Berki Krisztián sokkal meggyőzőbben adja elő a szociopatát, mint Karácsony Gergely"

HírKlikk 2019. július 20. 18:04 2019. júl. 20. 18:04

Remélem, a hír igaz, és a vasalt heréjű proteinsámán, Berki Krisztián valóban elindul a főpolgármesteri címért.

Elsősorban azért örülnék a nevezésének, mert személyében a hazai elit tipikus reprezentánsa szállna ringbe. Az igazán hardcore Orbán-rajongóknak végre a naftalinszagú gondnok, Tarlós István mellett egyéb választási lehetőségük is volna: kapnának egy visszavonult futballistát, a nemzeti kultúrpolitika TV2-jelű zászlóshajójának országosan megvetett sztárját, potenciális NER-lovagot, akit oly könnyű elképzelni Mészáros Lőrinc jachtján Habony Árpáddal, Rogán Antallal és Tiborcz Istvánnal kokainozni, miközben megbeszélik, miként térkövezik le a Városligetet.

Nem szívesen lennék Karácsony Gergely helyében: Berki Krisztián nála sokkal meggyőzőbben adja elő a szociopatát – ő nemcsak egy gengszterek markában vergődő alattomos ügyeskedő, hanem hatmilliárdos áfacsalási ügy résztvevőjeként egy év felfüggesztett börtönre ítélt, fekete öves gazdasági bűnöző.

Jelentősebb vezetési tapasztalata van, mint Karácsony Gergelynek, hisz az FTC-nek és a Vác FC-nek is jelentős pénzügyi károkat okozott, míg Karácsony Gergely mindössze Zugló kifosztásával büszkélkedhet. Hajrá!

Szerző: Puzsér Róbert