Bródyt támadják Orbán miatt

HírKlikk 2019. szeptember 22. 08:45 2019. szept. 22. 08:45

„Csak a rossz lelkiismeret, vagy a túlteljesítő szervilizmus eredménye az ilyen karaktergyilkosnak szánt rágalmazás, ami semmiképp sem méltó egy polgári fórumhoz és a védeni kívánt személynek is többet árt, mint használ” – reagált Bródy János az őt ért vádakra. A héten megjelent dal miatt mentek keményen neki az énekesnek.

Ahogy a Hírklikk is beszámolt róla, a héten jelent meg Bródy János „Tudod én ott voltam” című nótája és videoklipje, amely nem mindenki körben aratott osztatlan sikert. „Bródy új dalával Orbánra támad” című – szerkesztőségi – cikkel támadt rá a Flag Magazin az énekesre. Mgjegyzendő: a portál nyitólapjának első két vezető helyén Bayer Zsolt illetve Bencsik András egy-egy írása található.

„A kultúrharcos indulat jellemző példája, hogy a magát polgárinak nevező Flag Magazin magánszorgalmú kutyája, (© Illyés Gyula), azzal vádol, hogy ezzel a dallal Orbánra támadok. Határozottan szeretném kijelenteni, hogy a szöveg írásakor eszembe se jutott Orbán Viktor, egyébként ezt a dalt két évvel ezelőtt Németh Oszkár barátom első nagylemezére írtuk Tolcsvay Lacival, később ő is felvette a jubileumi 50 éves albumára, és nekik se jutott eszükbe, hogy ezzel a dallal Orbánra támadnának” – reagált Bródy a Facebook oldalán.

Mindenki döntse el maga, mit gondol a vitáról:

Forrás: Hírklikk