Budai Gyula: Mesterházy soha nem nyalt be csontig Gyurcsánynak

HírKlikk 2020. szeptember 9. 16:34 2020. szept. 9. 16:34

A hazai politikai élet iránt érdeklődők már annyi mindent láttak az elmúlt években, hogy nehéz számukra újdonságot mutatni. Most mégis olyan történésre hívnánk fel a figyelmet, amitől feltehetően sokaknak tátva marad a szájuk. A volt elszámoltatási kormánybiztos ugyanis úgy döntött, hogy beszáll az MSZP kampányába. A fideszes Budai Gyula szerda délután, közösségi oldalán tájékoztatta híveit, hogy az egyetlen jó választás a szocialista párt számára: Mesterházy Attila.

Budai Gyula láthatóan Mesterházy Attilát akarja. No, persze nem elszámoltatni, hanem az MSZP elnökének. A Facebook-oldalára írt kiáltvány tanúsága szerint, ugyanis „a baloldali moralitás és a normalitás utolsó embere: Mesterházy Attila”.

Szerinte kitört a pánik az MSZP-n belül, amikor Mesterházy bejelentette, hogy indul az elnöki posztért az MSZP szeptemberi tisztújító kongresszusán.

„Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan, Gyurcsány Ferenc legjobb tanítványaként rögtön meg is kezdte a leszámolást a Mesterházyt támogatókkal” – állapította meg a Fidesz verbális cséphadarója, majd hozzátette: „ennek a leszámolásnak volt a csúcsa az MSZP Pest megyei szervezetének a feloszlatása!”

Budai Gyulától követői azt is megtudhatják, hogy a szocialista párt jelenlegi vezetésének az a problémája Mesterházyval, hogy „soha nem nyalt be csontig Gyurcsánynak.”

„Ezek a Gyurcsány Ferencnek lefeküdt szocik, akiknek csak a parlamenti mandátum a lényeg, és semmi más! A túloldal pedig, a moralitás és a normalitás utolsó embere a baloldalon, Mesterházy Attila. Tessenek jól választani!"

– zárja sorait Budai Gyula.