Budapesten is szervezkedtek a Hamász iszlám terroristái

HírKlikk 2023. október 26. 17:00 2023. okt. 26. 17:00

A Hamász javára Budapesten éveken át pénzt mosó és gyűjtő bangladesiről írt részletesen egy ugyancsak bangladesi hetilap. 


A weeklyblitz.net megírja, hogy Zulkarnain Saer Khan Samit kábítószerezés miatt csapták ki hazája katonai akadémiájáról. Dzsihad terrorista lett, és egyebek mellett Zulkarnain Saer, Zulkarnain Saer Khan, Zulkarnain Sami, és Tanvir Md. Sadat neveken ismert. 

A cikk közölte összes személyes adatát, a személyi számától különböző útleveleinek és a jogosítványának adatát, de még a magyar személyi igazolványszámát is. A férfi Magyarországon több étterem tulajdonosa volt, köztük indiai étterme is volt Budapest VIII. kerületében és sajtóértesülések szerint az éttermek álcája alatt illegális tevékenységeket folytatott.

A cikk emlékeztetett a Budapesten 2016. szeptember 24-én bekövetkezett robbantásra, amely két rendőrnek okozott súlyos sérüléseket. A robbanás nem sokkal a migránskvótákról szóló, vitatott referendum előtt történt. A közösségi oldalakon nyomban ezzel hozták összefüggésbe a merényletet, míg a terrorizmus szakértői radikális iszlám terrorista csoportokat sejtettek mögötte, „de senki nem tudta, hogy a merényletet Khan Curry House elnevezésű éttermében dolgozták ki iszlám terroristák” – írta a szerző. 

Khan egyik magyar barátja elmondta: a bangladesi férfi nemzetközi pénzmosásban is részt vett és escort lányokat biztosított főleg Ázsiából érkező turisták számára. 

Khan 2022. május 20-án „SAMS INC LTD” elnevezéssel céget alapított Londonban – a cikk ennek is minden adatát közli. Célja az volt, hogy a drogokkal való kereskedést, a pénzmosást, valamint a különböző terrorszervezetekkel fenntartott kapcsolatainak ápolását Budapestről áthelyezze Nagy-Britanniába.