Civilként indulnak fideszesek a XVI. kerületben

HírKlikk 2024. május 28. 13:30 2024. máj. 28. 13:30

A Fidesz nem csupán két listát indított az európai parlamenti választásokon, valamint két főpolgármester-jelöltet Budapesten, hanem a 16. kerületben két fideszes polgármesterjelöltjük is van, civilként jelölve, valamint olyan civilként indított jelöltjük, aki a Fideszre szavazásra buzdít oldalán.

A XVI. Kerületi Közösségi Egyesület polgármesterjelöltje az a Ferenczi Zoltán, aki civilben a kerületi fideszes újság főszerkesztője, és aki korábban a kerület országgyűlési képviselőjéről, Vajda Zoltánról azt mondta: „Szatmárynak négy fia van, Vajdának három lánya. Ha már az ágyban nem tudott bizonyítani, megpróbálta behozni e hátrányt a közéletben – hátha ott majd tökösebbnek látszik..."

A XVI. Kerületi Közösségi Egyesület egyik képviselőjelöltje pedig az a Szücs Ferencné Piroska, aki Facebook oldalán nem is rejti véka alá, hova fog szavazni, és mire buzdítja a kerületieket. Május 27-én ugyanis azzal a felirattal osztotta meg a nyilvántartásba vételét igazoló képet: „Hamarosan itt van a szavazás, Csak a FIDESZ”, majd szintén május 27-én egy reel-videóban látható az oldalán, hogy a kerületi fideszes polgármesterrel, Kovács Péterrel, valamint a Fidesz főpolgármester-jelöltjével, Szentkirályi Alexandrával fotózkodik ölelkezve.

Csizmazia Ferenc helyi önkormányzati képviselő és egyben polgármesterjelölt, valamint Vajda Zoltán, a kerület egyéni országgyűlési képviselője közös közleményében azt is megjegyzi, hogy a civilnek nevezett jelöltek már nem is rejtik el, hogy valójában fideszesek. A 16. kerület szavazóinak arra hívják fel a figyelmét, aki nem a Fideszre akar szavazni, az szavazzon a több civil szervezet és ellenzéki pártok támogatásával indított Csizmazia Ferenc polgármesterjelöltre és csapatára.

Forrás: Hírklikk


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom