Csupa rendes magyar ember szavazott a Fideszre

Föld S. Péter 2022. április 5. 14:40 2022. ápr. 5. 14:40

Azok a honfitársaink, akik 12 év ámokfutás és dúlás után ismét a Fideszre szavaztak, nem gazemberek. Ugyanolyan rendes magyar emberek, mint te, én, vagy bárki más. Amikor kell, leviszik sétálni a kutyájukat, este kikérdezik a gyerektől a leckét, a munkahelyükön megcsinálják, amivel megbízzák őket. Nem ügyeskednek letelepedési kötvényekkel, nem mondanak álhíreket a közszolgálatinak mondott rádióban és televízióban, nem fogadnak el vesztegetési pénzt, és nem lettek néhány év alatt milliárdosok.

Rendes magyar emberekről beszélünk, akik nem tüntetnek, nem tiltakoznak, elfogadják, ami van. Mert lehetne rosszabb is, volt már ilyen, lehet is még. 

Rendes magyar embernek fát lehet vágni a hátán. Ha valakit megütnek, az biztosan azért van, mert megérdemli. Ha belerúgnak, azt is. Ha nem ugrált volna, nem feltünősködik, hőzöng, hőbörög, haja szála sem görbül. Ő sem ugrál, nix ugribugri, nincs is neki baja, tessék csak ránézni! Ha mégis megpofozzák, vagy pláne, elvesznek tőle valamit, hálát ad az égieknek, hogy nem nagyon fáj, és még mindig maradt valamije.

Rendes magyar ember szerint jó kezekben van az ország. Persze, hogy lopnak odafenn, és a saját zsebére dolgozik mindegyik, de hát, tegye a szívére a kezét, aki még soha nem lopott. Mindenki lop, ez az élet törvénye. Te még sohasem mondtad 70 deka dagadóra, hogy az 80 deka? Nem buheráltál taxiórát? Nem szereltél vizet, gázt számla nélkül, okosba'? Aki nem lop, magára vessen, ha felfordul. Ettől még nem bűnözők a fenti főnökök. Ha azok lennének, már régen a börtönben ülne mind.

Rendes magyar ember nem kirekesztő, csak az a véleménye, hogy mindenki maradjon ott, ahol van. A négerek Afrikában, a sárgák Ázsiában, a románok Romániában. A félvérek Félvérországban. Nem gyűlöli az idegeneket, csak azt nem bírja bennük, hogy nem magyarul beszélnek, hanem valami istenverte, érthetetlen nyelven karattyolnak. Nem csoda, ha az ember hátán feláll a szőr.

Amúgy nincs neki baja a másmilyenekkel, egyszer látott egy négert, az okosabb volt, mint sok fehér ember. Majdnem annyira okos, mint te, vagy én, aranyapám!

Rendes magyar ember négy nemmel szavaz a népszavazáson. Nem ikszel fölöslegesen összevissza mindenhová, nem rajzol f..szt, vagy p...t (nemiszervet) a népszavazó lapra, és imádkozik Orbán Viktorért.

Rendes magyar ember elhiszi, amit a rádióban és a tévében mondanak. Hogyha nem a mostaniak maradtak volna, hanem a tuggyukkik, akkor belesodródnánk a háborúba. És már holnap itt volna a nyakunkon a gazdasági válság, ami egyébként csak holnapután jön. Akkor majd persze nehéz lesz, de ez nem baj, mert most azért lesz rossz, hogy egyszer majd jó legyen.

Rendes magyar embernek nem jut eszébe megkérdezni, hogy mikor lesz már egyszer most is jó?