Czeglédy Csaba személyesen fog elnézést kérni Karácsonytól

HírKlikk 2021. október 3. 13:50 2021. okt. 3. 13:50

Az előválasztás szombathelyi győztese a napokban erőteljesen beleszállt Karácsony Gergelybe, de már bánja és mai, önmérsékletre biztató posztja alatt jelezte: személyesen fogja megkövetni a főpolgármestert.

Czeglédy Csaba, a szombathelyi előválasztás DK-s győztese néhány napja még erősen bírálta Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet, de vasárnap már sokkal békülékenyebb hangot ütött meg, saját bevallása szerint már kipihenve kampányfáradalmait.

„Két nap pihenés és sok futás után rájöttem: az ellenzéki előválasztás első fordulóját a kormányváltást akarók nyerték. Hatalmas részvétel volt, magam is éreztem az emberek elszántságát. Megmozgattuk az egész országot. Ne rontsuk el. (Ez magamnak is szól.) Dolgozzunk tovább közösen Hazánk felszabadításáért!” – írta a politikus Facebook-oldalán, saját magát is önmérsékletre buzdítva.

Egy kommentelője szóvá tette, elegánsabb lett volna ha elnézést is kér Karácsonytól a korábbi kirohanásáért, amire Czeglédy azt reagálta: „majd személyesen meg fogom tenni”.

Forrás: Facebook