Elfogták a Fidesz szegedi irodájának támadóját

HírKlikk 2024. április 7. 18:00 2024. ápr. 7. 18:00

Szombaton hajnalban érkezett a bejelentés, hogy a Victor Hugo utcában egy iroda ablakát tenyérnyi nagyságú betondarabbal betörték. A nyomozók néhány órán belül azonosítottak, majd előállítottak a Szegedi Rendőrkapitányságra egy 22 éves szegedi férfit, aki be is vallotta, hogy ő volt az elkövető.

A rendőrség közlése szerint az ügyben rongálás és garázdaság bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az eset péntekről szombatra virradó éjszaka történt, de a Szegeder információi szerint még szombaton este 10 órakor is polgárőrök vigyázták a Victor Hugo utcát.

Nem ez a mostani az első eset, hogy támadás érte a Fidesz szegedi irodáját. Legutóbb 2022 nyarán történt hasonló, amikor Molotov-koktéllal csapott le valaki, 2018 végén pedig a bejárati ajtó üvegét dobták be, majd rá egy nappal a frissen üvegezett ajtót nem kis mennyiségű fehér festékkel rongálták meg.

 



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom