Értünk terjeszkednek Orbánék a föld alatt, nem ellenünk

Föld S. Péter 2020. január 14. 07:26 2020. jan. 14. 07:26

Orbán Viktorról régóta tudjuk, hogy sem üzleti, sem nőügyekkel nem foglalkozik, és mostanra az is kiderült, hogy a hatvanpusztai majorságon folyó építkezésről sem tud semmit, mert a terület nem az övé, hanem az édesapjáé. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő szerint, egy új gazdasági épület lesz a föld alatt, mintegy ezer négyzetméteren. Hogy a miniszterelnöknek, vagy édesapjának mi szüksége van erre, nem tudhatjuk. Ha nem valamilyen sandaságot sejtenénk az építőipari mozgolódás mögött, nem is érdekelne senkit.

Legföljebb azt kérdezhetnénk meg – úgy is, mint adófizető állampolgárok –, hogy miből futja a miniszterelnöknek erre a bizonnyal igen költséges építkezésre. De nem kérdezzük meg, mert bizonyára azt a minden igényt kielégítő választ kapnánk, hogy nem ő, hanem az édesapja építkezik, ő tudja, mi oka van arra, hogy a föld alatt is terjeszkedjen.

Ezer négyzetméteren építkezik a miniszterelnök (édesapja) nem egy kis hobbi kulipintyó keletkezik tehát ezáltal, hanem komoly létesítmény, amely bármi lehet. Mondhatják erre, hogy semmi közünk hozzá, mindenki azt csinál a telkén, amit akar, és amire hatósági engedélyt kap. Orbánék nyilván portaépületre kaptak engedélyt, s mint törvénytisztelő polgárok, eszükbe sem jutna mást építeni. Sem stadiont a nappaliba, sem kisvasutat a kert két vége közé.

A miniszterelnök állítása szerint, a birtok az édesapjáé. Legyen nekünk elég ennyi! Ha ő mondja, biztosan így van, ő soha nem szokott hazudni az embereknek. Az egyedüli, amit biztosan tudunk, hogy valami nagy dolog készül Hatvanpusztán. Egyszer azt is megtudjuk, hogy mi az a valami. És akkor majd nagyon fogunk örülni, mert biztosan értünk épült az a föld alatti izé, nem ellenünk. Egyelőre még nem árulják el nekünk, hogy mi épül Hatvanpusztán a föld alatt, de nem azért, mintha titkolni valójuk lenne, hanem azt szeretnék, ha meglepetés lenne nekünk. Amikor eljön az ideje, majd elmondják, és akkor tényleg örülni fogunk. Ünneplőbe öltöztetjük a lelkünket, s még az sem kizárt, hogy Hadházy Ákost kérik majd fel a nemzeti színű szalag átvágására.