Felkérésektől esett el Kern András a Heti Hetes miatt

HírKlikk 2020. február 23. 12:16 2020. feb. 23. 12:16

Kern András – a művésztársaival együtt – korábban jó néhány felkéréstől esett el a Heti Hetes miatt. Legalábbis arról beszélt Rónai Egonnak a péntek este, az ATV Spiriten adásba került Húzós című műsor felvételén, hogy több alkalommal is visszautasították őt és Hernádi Juditot, akivel az országot is együtt járták – írja a Blikk.

– Én nem politizáltam nagyon, de volt egy olyan időszak, amikor azt mondták a szervezők, akik egy ilyen koncertet egy kultúrhelyre, egy művelődési házba vagy egy színházba szerveztek, „a Kern András, és ki a vendége, a Hernádi Judit? Ezek nem voltak a Heti Hetesben? De voltak! Ne jöjjenek, vagy jöjjenek, de akkor csak kevés néző lesz”. Olyan rossz lett valahogy... Párszor volt ez, nem sokszor. Igazán nem panaszként mondom, ezek nem bosszantanak engem annyira, egészen kicsit csak, nem nagyon... – mondta a színész, aki leginkább beugró vendég volt a Heti Hetesben, Hernádi viszont az 1999-es kezdetektől egészen 2012-ig szerepelt.

A Blikk megkereste a színésznőt is, aki nem örült annak, hogy a téma előkerült, nem szeretett volna róla beszélni.

Korábban a Heti Hetes másik, egykori oszlopos tagja, Bajor Imre is panaszkodott: ugyancsak Rónai Egonnak beszélt a mellőzésről a halála előtt néhány évvel.

– Arra panaszkodott, hogy sok fellépésüket mondták vissza a Heti Hetes miatt. Több olyan város volt, ahol azt mondták, oda inkább ne menjen – emlékezett vissza a műsorvezető.

Forrás: Blikk