Felszólították Mellár Tamást, hogy vonja vissza a vádakat

HírKlikk 2019. május 11. 16:35 2019. máj. 11. 16:35

Valami nagyon nem kerek Mellár Tamás körül. Először bekavart az ellenzéki összefogásba Pécsett - mivel az általa fémjelzett Mindenki Pécsért Egyesület úgy döntött, hogy nem támogatja az ellenzéki összefogást, hanem az őszi önkormányzati választáson mind a 18 pécsi körzetben saját jelöltet indítanak -, majd egy ATV-nek adott interjúban közölte, hogy a Pécsi Vasutas Sportkör egy "köztudottan pénzelosztó hely”.

Mostanában sokan nem értik és felháborítónak tartják az ellenzéki oldalon, amit Mellár Tamás tesz. Pedig tavaly áprilisban függetlenként, az ellenzéki pártok támogatásával tudott mandátumot szerezni.

Legutóbb belerúgott a nagy múltú Pécsi Vasutas Sportkörbe is, amikor egy nyilatkozatában a következőket találta mondani: mivel Péterfy Attila, a pécsi ellenzéki pártok jelöltje egy nagy fővárosi cégnél vezető beosztásban dolgozik, ráadásul a PVSK-nak sokáig elnökségi tagja volt, és a sportkör köztudottan egy pénzelosztó hely, így Péterfy nem lehet más, csak a Fidesz embere. Persze azt is hozzátette, hogy ez az ő álláspontja, megérzése, és nem tudja bizonyítani.

A sportkör elnöksége most meglehetősen határozottan utasította vissza Mellár vádjait. Közleményüket változtatás nélkül közöljük:

„A nagy múltú Pécsi Vasutas Sportkör (PVSK) közössége mély megdöbbenéssel értesült Mellár Tamás országgyűlési képviselő közelmúltbeli, egyik kereskedelmi csatornán elhangzott felelőtlen és sértő kijelentéséről.

A PVSK vezetősége, nagyszámú tagsága és szurkolói képviseletében ezúton visszautasítja a képviselő azon minden alapot nélkülöző, rosszhiszeműen sugalmazó kijelentését, miszerint „pénzelosztó hely”-ként működött volna bármikor is a PVSK, annak 100 éves fennállása folyamán.

A PVSK elnöksége ezúton felszólítja Mellár Tamást arra, hogy rosszhiszeműen sugalmazó nyilatkozatát 72 órán belül vonja vissza, vagy ha a kijelentését megalapozottnak tartja, tegye meg a szükséges jogi lépéseket. A PVSK elnöksége kijelenti, hogy nyugodt szívvel áll minden vizsgálat elé.

Megértjük és elfogadjuk, hogy kampányidőszak van, de tisztelettel kérjük képviselő urat, hogy a jövőben tartózkodjon attól, hogy politikai számításból a civil szféra képviselőit zaklatja és eszközként használja.”

Forrás: Hírklikk