Fidelitas: a gyurcsányisták rendőri terrorral fojtották belénk a szót

HírKlikk 2020. július 12. 05:07 2020. júl. 12. 05:07

A Fidelitas politikai nyilatkozatban szólította fel a baloldali ellenzéket, hogy azonnal hagyjon fel a véleménynyilvánítás szabadságának akadályozásával és az illegális adatgyűjtéssel.

A Fidelitas országos választmányának szombaton elfogadott politikai nyilatkozatában úgy fogalmaztak: a leghatározottabban elutasítják a demokratikus és szabad véleménynyilvánítás bármilyen akadályoztatását vagy korlátozását és kiállnak a személyes adatok védelme mellett.     

„A 2010 előtti baloldali kormányok idején már láttuk, hogy a gyurcsányisták mit gondolnak a szólás- és véleményszabadságról. Akkor lovasrohammal, kardlappal, szemkilövéssel, könnygázzal és rendőri terrorral fojtották belénk a szót" – írták.

Hozzátették: már tíz éve nem kormányoznak, de a magyar fiatalok és családok többségének véleménye azóta is zavarja őket, ezért minden eszközzel a nemzeti konzultáció megakadályozására törekszenek – ha kell, törvénysértő eszközökkel.    

Hangsúlyozták: az egyesült baloldal a konzultációs ívek „összelopkodásával", begyűjtésével és az azokon szereplő személyes adatok törvénytelen kezelésével minden eszközt bevet, hogy minél kevesebb magyar ember tudja elmondani a véleményét a bevándorlásról, a járvány elleni védekezésről, Magyarország gazdasági függetlenségéről, és a magyar fiatalokat egy életre eladósító „második Soros-tervről".     

Nem az embereket kell elhallgattatni, nem a választókat kell lecserélni és nem az országot kell átszabni, ha nem abban a gyökértelen világban akar élni, amit a balliberális ellenzék képvisel, hanem „a hitványság politikájával" kell felhagyni – fogalmaztak.    

Kiemelték: nemzetileg elkötelezett, a szabadság és a keresztény világ értékei mellett küzdő, történelmére büszke fiatalokra van szüksége Európának és Magyarországnak is. „Ezek a fiatalok mi vagyunk és erre hívunk mindenkit" – áll a Fidelitas országos választmánya által elfogadott politikai nyilatkozatban.