Horvátországban volt, utána maszk nélkül nyilatkozott Kásler

HírKlikk 2021. január 24. 17:50 2021. jan. 24. 17:50

Pedig, aki külföldön jár, annak vagy kell két negatív teszt, vagy tíz nap karantén.

Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter meglehetősen keveset szerepel a médiában, van viszont egy visszatérő sorozata Életközelben címmel, amelyben videóinterjúkat ad Gazsó L. Ferencnek – írja vasárnapi cikkében a 24.hu. A sorozat korábbi részében már előfordult, hogy maszk nélkül fogadta a koronavíruson átesett Placido Domingot, és kezet is próbált vele fogni.

A lap a legfrissebb videóinterjújával kapcsolatban megjegyzi, hogy maszk nélkül ül és a másfél méteres távolságot se tartotta be Gazsóval, pedig posztjából adódóan jó példával kellene szolgálnia a politikusnak. Ráadásul a beszélgetésből kiderül, hogy Horvátországban járt egy villámlátogatáson, de arról nem esik szó a beszélgetésben, hogyan is mentesülhetett az ilyenkor kötelező karantén alól. A lap szerint két negatív PCR-teszttel mentesülhetne a politikus a karantén kötelezettség alól, de nem tudni, kedd óta ez sikerült-e, hiszen a tesztek közt el kell telnie néhány napnak.  

A cikkből kiderül még, hogy Kásler Miklós nem a világjárványról beszélt, hanem arról, hogyan lehetne esetleg újratemetni Hunyadi Mátyást.