Itt a botrányos MSZP-s közlemény, amit az MTI nem volt hajlandó közölni

Kátai B. Zsolt 2019. július 18. 18:34 2019. júl. 18. 18:34

A szocialisták „Lex Simonka” kezdetű közleményét az MTI nem volt hajlandó lehozni csütörtökön, mivel szerintük a szabályzatukba ütközik.

A Magyar Távirati Iroda érzékenysége teljesen érthető, hiszen az MSZP olyan csúnya dolgokat állít a nagyobbik kormánypártról, mint, hogy "egyetlen bűnözőt sem hagy az út szélén".

Nem is értjük, hogyan is gondolhatja bárki, hogy az MTI hajlandó asszisztálni ahhoz az aljassághoz, amit az ellenzék művel. Nagyon helyesen akadályozták meg, hogy befeketítsék a kormánypárti politikusok patyolattiszta lelkét. 

Ha most azzal próbálna meg valaki érvelni, hogy számtalan alkalommal közölt már az MTI ellenzéki politikusokról hazug, lejárató közleményeket - amikor bezzeg nem hivatkoztak különféle szabályzatokra -, akkor ezúton szeretnénk felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy az más. Hogy miért? Máris elmagyarázzuk: csak...

Mindenesetre, okulásképpen, hogy bemutassuk, milyen igaztalan állításoktól mentette meg a magyar újságolvasókat a Távirati Iroda, a szocialisták közleményét változtatás nélkül közöljük:

"A Fidesz tényleg egyetlen bűnözőt sem hagy az út szélén. Nem számít, hogy külföldi vagy magyar, csak az a lényeg, hogy Orbán haverja legyen és akkor gondoskodnak róla. Gondoljunk csak a szökevény macedón exkormányfőre vagy a csalássorozatával lebukott miniszterelnöki vőre.

Most pedig a bűnszervezeteket működtető fideszes haverokon akarnak segíteni azzal, hogy megnehezítik az igazságszolgáltatás munkáját. Olyan szabályokat hoztak, amivel szinte lehetetlen lesz bebizonyítani a bűnszervezetben való elkövetést.

Simonka György és a többiek most már tudhatják, hogy a főnökük továbbra is gondoskodik róluk. Mindenki másnak pedig világos lehet, hogy a Fidesznek fontosabbak a bűnöző haverok, mint az igazságszolgáltatás. 

 Kiadó: MSZP Országos Központ"

Forrás: Hírklikk