Jakab Péter beperli a Borsot – a lap hamisan vádolta házasságtöréssel és illegálisan megfigyelte

HírKlikk 2021. november 22. 15:00 2021. nov. 22. 15:00

A Jobbik elnöke pert indít a kormányhoz közeli bulvárlap ellen, miután a Bors megfigyelte és élettársi viszonnyal vádolta meg a politikust, illetve egyik munkatársát.

„Ma leírják, hogy élettársam van, mert együtt jövök ki meg be egy lakásból egy nővel. A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz' 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk, akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen. Hiába, ilyen országban élünk. Ahol az emberek nem mernek politikussal nyilvánosan találkozni, mert attól tartanak, hogy megfigyelik őket. És tényleg. Perelek. Megint” – írja Facebook-oldalán Jakab Péter.

A Bors „Miért bujkál új élettársával Jakab Péter?” címmel tett közzé egy leleplezőnek szánt cikket arról, hogy a Jobbik elnöke együtt ment be, majd jött ki egy lakásból, egy nővel, aki a lap szerint a szeretője.

Forrás: Facebook