Kálmán Olgát fejlevágással, családja kiirtásával fenyegették

HírKlikk 2021. május 4. 15:05 2021. máj. 4. 15:05

Naná, hogy egy elvakult Orbán-hívő fenyegetőzött azzal, hogy kiírtja Kálmán Olga családját, amiért bírálni merte a „drága miniszterelnököt”.

A DK politikusa a Facebook oldalán reagált a fenyegetésre. Mint írta, mérhetetlenül sajnálja a hölgyet, … Józsefnét Győrből. „Tényleg úgy tudja, hogy nálunk haltak meg a legkevesebben Covidban? És tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben! Ez az ország többet érdemel!”

Azt már mi tesszük hozzá, hogy még az a jobb magyarázat „Józsefné” kirohanásra, ha a fenyegető nő egy elvakult Orbán-hívő. Mert ha ő valójában egy fizetett kormánypárti troll, akkor a helyzet még rosszabb, hiszen a trollok központi utasításokat hajtanak végre...

Kálmán Olga az alábbi képet tette közzé a közösségi oldalon kapott fenyegetésről:
 

Kálmán Olga később a Facebook egy videóban azt mondta, általánosság vált az utálat és a gyűlölet Magyarországon. Szerinte ez nem maradhat így. A II. kerületi rendőrkapitányságon tesz feljelentést. „A családom életével senki nem szórakozhat és senki nem játszhat" – jelentette ki.

Az MSZP elnökhelyettese szolidaritást vállal Kálmán Olgával. Komjáthi Imre az Indexnek azt mondta, a kormány annyira megosztotta a társadalmat, hogy bármilyen nézetkülönbség van, arra rögtön gyűlölettel reagálnak a fideszesek. A politikus azonban azt sem tartaná helyénvalónak, ha fordított esetben történne ilyen. Leszögezte: sem politikussal, sem más közéleti személlyel szemben nem fogadható el ez a magatartás.

Forrás: Facebook