Kamala Harris a republikánus szavazók támogatását kérte

HírKlikk 2024. október 17. 10:20 2024. okt. 17. 10:20

Kamala Harris alelnök, demokrata elnökjelölt a republikánus szavazók támogatását kérte szerdai kampányeseményein, arra figyelmeztetve őket, hogy szerinte Donald Trump egyre instabilabb és zavartabb.

A Pennsylvania állambeli Washington Crossing városban rendezett demokrata kampánygyűlésen számos volt republikánus tisztségviselő vett részt, akik jelenlétére utalva Kamala Harris hangsúlyozta: pártállástól függetlenül helye van a választási kampányában annak, aki egyetért azzal, hogy Donald Trump veszélyt jelent az amerikai demokratikus értékekre és az alkotmányra. Az alelnök arra szólította fel a republikánus szavazókat, hogy az országot helyezzék előtérbe a voksoláskor.

A kampányeseménynek helyet adó Pennsylvania állam az elnökválasztás szempontjából meghatározó lehet, ezért mind a demokrata, mind a republikánus elnök- és alelnökjelöltek gyakran tartanak ott kampányeseményt.

A Philadelphiától nem messze fekvő Bucks megyében tartott választási rendezvényen Kamala Harris arra emlékeztetett, hogy Donald Trump négy évvel ezelőtt nem fogadta el a választási vereséget, ezért híveit a Capitoliumba szólította, ahol azok erőszakosan léptek fel. A Bucks megyei gyűlésen Kamala Harrishez több mint 100 republikánus csatlakozott, köztük Adam Kinzinger volt kongresszusi képviselő, a Capitolium elleni támadást vizsgáló bizottság tagja.

Kamala Harris szerdán interjút adott a republikánusokhoz közel álló Fox News hírtelevíziónak, ahol korábban még soha nem nyilatkozott. Az előre felvett interjút a csatorna ígérete szerint vágás nélkül, teljes terjedelmében sugározták.

Forrás: MTI


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom