Karácsony miatt vannak viharok Budapesten, Tarlós alatt mindig szép idő volt

Föld S. Péter 2020. június 16. 06:48 2020. jún. 16. 06:48

„Vajon megtett-e mindent Karácsony Gergely, hogy ne terítse le Budapestet a vihar?” Ezzel a címmel jelent meg egy igen ütősnek szánt cikk az Origón. Kérdésben a válasz. Ha nem ők írták volna, azt hihetnénk, valami vicc, de mivel tudható, hogy kik az írás szerzői, csupán émelyeg a gyomrunk ezektől a szánalmas szerencsétlenektől. A Hírklikk egy másik, igen kiváló írásában már beszámoltunk Karácsony Gergely bűneiről, ám most a főpolgármester újabb érintettségeire derült fény.

„A közösségi médiában rendkívül aktív városvezetőnek a folyamatos figyelmeztetések ellenére sem sikerült egyetlen posztot írnia arról, hogy a budapestieket a veszélyre felkészítse.”

Ezt a veretes gondolatot is a mindig objektív, hazugságon még sohasem kapott, helyreigazításra egyszer sem kötelezett Origó osztotta meg a nyilvánossággal. Nem vitatkoznánk az igazmondás bajnokaival, ők bizonyára jó helyről, egyenesen gazdájuk, Orbán Viktor környezetéből tudják, hogy Karácsony Gergely tehet a budapesti viharról, ő hozta ránk a pusztító égi áldást. Amikor Tarlós István volt a főpolgármester, a viharok elkerülték Budapestet, mert Tarlós – aki jó gazdája volt a fővárosnak – mindig kijárta Orbán Viktornál, hogy ne legyen vihar.

Tarlós alatt nem költött a kormány tízmilliárdot tűzijátékra, nem sarcolta meg a főváros kerületeit, nem tett keresztbe a bűnös városnak, ott, ahol lehetett. Az Origo bátor írása azt sugallja, hogy Karácsony tehet mindenről: ha nem őt választották volna főpolgármesternek a budapestiek, most hétágra sütne a nap, lenne pénz a Lánchídra, és Orbán Viktor már 1956-ban kikergette volna az oroszokat Magyarországról.

Karácsony érintettségét bizonyítja az is, hogy az a Soros György áll mögötte, aki adósrabszolgaságba hajtaná a magyarokat, és migránsokat telepítene a Karmelita kolostorba. Itt jegyeznénk meg, hogy Karácsony felmenői között szép számmal akadtak olyanok, akik életük során számos földrengésben és szökőárban voltak érdekeltek. A mostani főpolgármester egyik őse pedig a trianoni dekrétum aláírásakor egy korabeli élclap viccein röhögött, egy másik felmenője pedig, ha már lett volna akkor online oktatás, vasalódeszkán tanította volna úszni a diákokat.

Mindezen magyarellenes megnyilvánulások Tarlós Istvánról nem mondhatók el. Emlékezetünk szerint, Tarlós idejében minden nagyon szép volt, minden nagyon jó volt, és Orbán Viktor mindennel meg volt elégedve.