KDNP: Utójjára figyelmeztessük az Ejrópai Néppártot!

Föld S. Péter 2019. november 24. 07:58 2019. nov. 24. 07:58

A KDNP azzal fenyegette meg az Európai Néppártot, hogy kilépnek, ha a pártszövetség nem változtat az irányvonalán, és nem tér vissza a keresztény értékekhez, azaz a menekültekkel és úgy általában az üldözöttekkel szembeni elutasító magatartáshoz. A fenyegetést Nacsa Lőrinc tolmácsolta az Európai Néppártnak. Az első reakciók ismeretében elmondhatjuk, hogy a Donald Tusk vezette politikai tömörülésnél azonnal kitört a pánik.

Az Európai Néppárt helyében nem várnánk meg, míg Nacsa Lőrinc pártja beváltja a fenyegetését, s még mielőtt megtörténne a baj, igyekeznénk mindent megtenni, hogy elhárítsuk a közelgő katasztrófát. Mert, valljuk be, Semjén Zsolt nulla százalékos pártja nélkül mit sem ér az egész, ha kilépnek, a kereszténységnek, kétezer évre visszamenőleg, annyi.

Írni kellene egy szívhez szóló levelet Semjén Zsoltnak. Elmagyarázni neki, hogy az Európai Néppárt ekkora veszteséget nem fog túlélni. Ki fog irányt mutatni, ha Semjén úrnak és társainak eztán csak a hátát látjuk? Ha nem lesznek ők nekünk, úgyis, mint fénylő vezérlő csillag, akkor a jövőben honnan tudjuk, hogy Svédországban háziasított rénszarvasra vadászni keresztényi cselekedetnek számít-e, vagy nettó bunkóságnak? Hogy Harrach Péter elhíresült megnyilvánulása miként illeszkedik Jézus tanításához? A mélyen vallásos és erkölcsi morál tekintetében mindenki más fölött álló kereszténydemokrata nagyágyúnak arra a megjegyzésére gondolunk, hogy sok gyerek azért megy éhesen az iskolába, mert náluk életforma, hogy nem reggeliznek.

Tegyük hozzá: azért fagynak meg sokan, mert náluk meg az lett az életforma, hogy nem fűtenek, ugyanis azt szeretik, ha télen lehűl a lakásuk. És azért ölnek meg heti átlagban egy nőt családon belüli erőszak formájában, mert Soros György a bevándorlókat támogatja.

Ne tessék az Európai Néppártot magára hagyni, kedves KDNP! Nélkületek Európa – de mit is beszélünk: a világ – keresztényei iránymutatás nélkül, céltalanul bolyonganak a gonosz által sötétségbe borított földgolyón, és olyannyira nem találják a kivezető utat, hogy egyesek még jógázásra is vetemednek.

Nem csodálkoznánk, ha az Európai Néppárt Nacsa Lőrinc fenyegetését meghallva pánikba esne, és mindent megígérne, csakhogy ez a nulla százalékos párt, a KDNP, ne hagyja el az Európai Néppártot. Tudják, hogy hibáztak, de ezt hajlandók jóvátenni.

Ha kell, még attól sem riadnak vissza, hogy a legközelebbi kongresszusukon felállva énekeljék a Nélküled című dalt, és bonuszként felvegyék Semjén Zsolt nevét.