Kövér László megdöbbentő titkot árult el a feleségéről

HírKlikk 2017. július 2. 16:54 2017. júl. 2. 16:54

Kövér László felesége nemmel szavazott 2003-ban az uniós csatlakozásra - többek között ez derül ki abból az interjúból, amit a Hetek közéleti hetilap készített az Országgyűlés elnökével.

Magyarország uniós tagságát illetően Kövér László elmondta: 2003-ban igennel szavazott az uniós csatlakozásra, de akkor már csak félszívvel.

"Azt gondoltam ugyanis, hogy nem lenne tisztességes, hogy miközben a Fidesz és jómagam is azt hirdettük a nyilvánosság előtt, hogy jó az uniós csatlakozás, azonközben a függöny mögött a magam lelkiismeretét megnyugtatandó nemmel szavazok", de - tette hozzá - a családban döntetlenre hozták a szavazást, a felesége ugyanis nemmel szavazott.

"Ezzel együtt is ma Magyarország számára még több előnye van az uniós tagságnak, mint hátránya, de ez nem biztos, hogy így lesz öt vagy tíz év múlva. Sőt, az sem biztos, hogy ha öt vagy tíz év múlva kiderülne, hogy a tagságnak több hátránya van, mint előnye, akkor olyan egyszerű lenne a kilépés az unióból" - mondta Kövér László a Heteknek.
Forrás: atv.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom