Levél Hadházy Ákoshoz

Dr. Dávid Ferenc       2020. február 19. 17:46 2020. feb. 19. 17:46

Tisztelt Képviselő Úr!

Arra kérem Önt, hogy a lehető legrövidebb időn belül nyisson bankszámlátKövér László parlamenti áldozatai” megnevezéssel. Az alszámlákon az ellenzékben lévő és független képviselők neve szerepeljen potenciális kedvezményezettként (összesen 66 fő), így az adófizető magyar polgárok kedvük szerint támogathatják a Kövér-terror kiszemelt áldozatait. 

Rövid matek következik. Önt 2 millió forintra büntette a napokban az indulatos és egyre gyengébb szellemi teljesítményt mutató bajszos ember. Ezért javaslom, hogy a Hadházy alszámlára minden Önnel szimpatizáló polgár fizessen be tízezer forintot. 200 jóhiszemű támogatója pillanatok alatt összelapátolja a szükséges összeget és a többit majd meglátjuk. Rám számíthat. Sok pénzt megér, hogy minden magyar választó hetente láthassa, hogy az Országgyűlés elnöke egy megzavarodott ember, aki jutasi őrmesterként akarja kommandírozni a képviselőket. Jöjjön, aminek jönni kell, a zord teremőr pedig szabja ki nyugodtan az újabb és újabb 2 milliós büntetéseket. Lesz olyan helyi ellenzéki közösség, amely rövid időn belül összedobja ezt a bírság-összeget, hiszen már hozzászoktunk, hogy az elmúlt tíz év ámokfutása nem milliós károkat okoz nekünk, hanem százmilliárdosokat. Néhány millió már meg se kottyan, de a pénzünkért legalább részesei lehetünk a valóban unikális Kövér-shownak.

Egyébként a parlamenti pártok is létrehozhatnak alapítványt,Kövér elnök üldözöttjei” felzettel, így intézményesített keretben – szervezett módon – csinos kis summát lehetne elkülöníteni. Eközben további feliratok felmutatásával érzékeltetnék a képviselők, hogy K. László nem házelnök, hanem csak egy emelvényen ülő politikai ripacs.

T. Hadházy úr! Adózó és aktív választópolgárként kérem, hogy folytassa az ellenállást! Ne fogja vissza magát, a pénz már nem számít! Várom újabb megmozdulását/tábla belógatását és a számlaszámot.  

Jó egészséget és sok-sok „Kövér büntetést” kívánok. Nincs veszteni valónk!

Üdvözlettel:

Dr. Dávid Ferenc