Magyar Péter dühösen kirohant az ATV élő adásából (Videó)

HírKlikk 2024. június 10. 21:56 2024. jún. 10. 21:56

Magyar Péter egy ideje azt terjeszti, hogy az ATV nem hívja meg a műsoraiba, a televíziót pedig propagandatelevízióként emlegeti. Az ATV ezt megelégelve a 7. élő szereplésére egy dossziéba gyűjtötte a náluk történt eddigi szerepléseket. A dossziét az Egyenes Beszéd élő adásában nyújtotta át neki Rónai Egon, de a Tisza Párt alelnöke ezek után feldúltan elhagyta a műsort.

Magyar Péter alig másfél perccel a beszélgetés kezdete után faképnél hagyta Rónai Egont és kirohant az ATV stúdiójából. Láthatóan nem bírta idegekkel, hogy a műsorvezető szembesítette a valótlan állításaival.

Rónai a beszélgetés kezdetén átnyújtott Magyar Péternek egy dossziét amiből kiderült, hogy a Tisza Párt alelnöke vendége volt a Startnak, többször az Egyenes Beszédnek és a Heti Naplóban is hosszasan kérdezhették őt a nézők is.

A Tisza Párt alelnöke ezek után azt mondta, a valóság az, hogy volt egy időszak, amikor nem lehetett vendég, majd Németh Sándort, a Hit Gyülekezete vezető lelkészét, az ATV tulajdonosát emlegette, mondván, üdvözli őt, majd távozott.

Rónai Egon eközben elmondta, hogy Németh Sándor nem gyakorol befolyást az Egyenes Beszéd tartalmára, azt a műsor olyan szerkesztői készítik, akik közül többen még életükben nem is találkoztak vele, másrészt nem igaz, amit állít.

Az eset után az ATV közleményében az alábbiakat írja: 

„Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkban.”



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom