Magyarok, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről

Föld S. Péter 2020. február 6. 06:48 2020. feb. 6. 06:48

Biztos helyről tudom, hogy vannak olyan honfitársaink – elsősorban a vidéki Magyarországon, de máshol is –, akik még nem hallottak Mészáros Lőrincről. Nem csupán a mélyszegénységben élő, a létük fenntartásáért küzdő emberekről van szó, hanem tisztes megélhetéssel rendelkező, hivatalban dolgozó ügyintézőkről. A közmédiában és a kormányhoz lojális sajtóban ugyanis Mészáros Lőrinc nem létezik.

Ezért azok a milliók, akik a csak közmédiából, valamint a kormányhoz lojális sajtómunkások hazugságaiból tájékozódnak, nem tudják, hogy az egykori gázszerelő ma papíron Magyarország leggazdagabb embere. Magyarország 85 százalékának – ők azok, akik a fent említett lakájmédiából tájékozódnak –, fogalma sincs arról, hogy Orbán Viktor gyerekkori pajtása – sokak szerint strómanja – szállodák és Balaton-parti kempingek felvásárlója, egymilliárd forintos jachton múlatja bizonnyal kevés szabadidejét.

Azok az emberek, akik nem hallottak Mészáros Lőrincről, és azt sem tudják róla, hogy gázszerelőből strómanozta fel magát a leggazdagabb magyarrá, értelemszerűen arról sem tudnak, hogy ennek az embernek évről-évre nagyon sok milliárd forinttal nő a vagyona.

Azok az emberek, aki még nem hallottak Mészáros Lőrincről, mert elhallgatták előlük, hogy ilyen nevű ember létezik, azt sem tudják, miként működik Orbán Magyarországa. Hogy a Nemzeti Együttműködés Rendszerének nevezett maffiaszerződés lényege a lopás, és ha csak egyetlen olyan nap lenne, amikor nem lophatnának, darabjaira esne szét az egész tákolmány.

Ameddig sokan vannak olyanok, akik nem hallottak Mészáros Lőrincről, aki szerencséjére, vagy (esetleges későbbi) balszerencséjére Orbán miniszterelnök gyerekkori cimborája, ameddig lesznek olyan emberek, akiknek halványlila segédfogalmuk sincs arról, hogy Mészáros Lőrincet eszik-e, vagy isszák, addig Orbán miniszterelnök és csapata zavartalanul űzheti az országot kifosztó nemzetellenes játékait. Abban azonban ők sem reménykedhetnek, hogy ez mindig így lesz. Előbb, vagy utóbb a kritikus tömeg is megtudja majd, hogy létezik egy Mészáros Lőrinc nevű ember, aki – a szóbeszéd szerint – Orbán miniszterelnök birtokainak intézője és a vagyonát is ő kezeli.

Az a nap, amikor ez bekövetkezik, nem lesz jó napja Magyarországnak. Zengeni fog az ég, megmozdul a föld, kiáradnak a folyók, villámok csattognak, de a végén nagy tisztaság lesz mindenütt.