Magyarország a Világegyetem öt legjobb országa között

Föld S. Péter 2019. február 28. 07:06 2019. feb. 28. 07:06

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Gazdasági évnyitó című rendezvényén Orbán Viktor ismét elővezette kedvenc vízióját, miszerint Magyarországnak 2030-ra az Európai Unió legjobb öt országa közé kell kerülnie.

Megvallom, ez a bejelentés engem alaposan meglepett, mert azt hittem, hogy már most a legjobbak között vagyunk. Sőt, azt gondoltam, hogy mi vagyunk a legjobbak. Hogy mást ne mondjak, a lakosság létszámához képest sehol sem épült annyi új, méregdrága és nem mellesleg fölösleges stadion, mint nálunk. Arról nem is szólva, hogy mi vagyunk az egyetlen olyan ország, ahol az embereket minden, az életüket érintő fontos kérdésről megkérdezik.

Legutóbb a családpolitikáról kérdezték a magyarokat, arra volt kíváncsi a kormány és személy szerint Orbán Viktor, hogy akarjuk-e hogy a magyar népesség fogyását illegális bevándorlókkal ellensúlyozzuk, vagy inkább azt szeretnénk, ha több magyar gyerek születne, mint amennyi most a világra jön. Erre a kérdésre a magyar emberek azt válaszolták Orbán Viktornak, hogy nem szeretnék, ha migránsokkal töltenék fel a népességet, jobb lenne, ha minél több magyar gyerek születne.

Egy másik alkalommal azt kérdezte tőlünk a kormány és személy szerint Orbán Viktor, akarjuk-e, hogy Magyarország bevándorlóország legyen. Akarja a rosseb, ezért azt válaszoltuk, hogy nem akarjuk. A kormány pedig, meghajolt a magyar emberek akarata előtt. Nem is tehetett mást, már csak azért sem, mert annak idején épp a magyar emberek szolgálatára esküdött fel, és azt ígérte, hogy az ő érdekeiket fogja szolgálni.

És mint láttuk, így is lett: ma Magyarországon minden a magyar emberek érdekében történik. Ezért kellett elmennie hazánkból a CEU több képzésének, ezért államosítják most a Magyar Tudományos Akadémiát, és ezért van az, hogy a magyar egészségügy jelen pillanatban a 35 európai állam között a 33. helyen áll.

Mindez kétségkívül szép eredmény, és minden remény megvan arra, hogy ha csak valami nem jön közbe - például egy kományváltás, - akkor Magyarország az Európai Unió öt legjobb állama közé emelkedik. De ha ez valamiért mégsem sikerülne, akkor sincs baj. A franc fog ezekkel a brüsszeli bürokratákkal vitatkozni, keresünk magunknak másik versenyt, és inkább kinevezzük magunkat a Világegyetem öt legjobb országa egyikének.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom