Megszólalt a Borkai-orgia egyik prostija

HírKlikk 2019. október 15. 10:22 2019. okt. 15. 10:22

A belgrádi bulvárlap, a Kurir online kiadása saját beszámolója szerint rátalált a Borkai-orgia egyik női résztvevőjére.

A nő nyilatkozott az újságnak, ugyanakkor - jegyzi meg a cikkre bukkanó 444.hu - egyes részletek nem teljesen illenek bele abba a történetbe, amit a Borkai botrányt kirobbantó blog körülírt, illetve ami a magyar sajtóban elterjedt. 

A cikkben azt írják, hogy a fideszes polgármester tavaly júniusban szállt hajóra barátaival Dubrovinknál. (A polgármestert leleplező blog ezzel szemben egy valamivel korábbi, pünkösdi időpontról írt, Borkai pedig a videó nyilvánosságra kerülése után azt nyilatkozta, hogy a felvétel évekkel ezelőtt készült.)

A hölgy azt állítja, összesen hat nő volt a fedélzeten, köztük állítólag három horvát, akik közül az egyik egy ismert horvát modell, Iva Grguric. 

„Összesen hat lány volt. Tavaly júniusban történt. Egyikük intézte a többieket, ő küldött egy SMS-t mindannyiunknak. A többi lány már Dubrovnikban volt, mi Ivával később autóval érkeztünk Zágrábból, ő vezetett. Másnap felmentünk a fedélzetre, ahol ezek a gazdag emberek fogadtak bennünket. Hiszed vagy sem, fogalmunk nem volt, hogy politikusok. A nő, aki szervezett bennünket, annyit mondott, hogy magyar üzletemberek. Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba.” 

A megszólaltatott nő szerint Iva Grguric volt a főszereplője az estének, aki a többieknél tovább is maradt a jachton, és extra juttatást kapott, hogy teljesítse a vendégek kívánságait. 

Forrás: 444.hu