Megszólalt a Szájer-féle szexparti szervezője

HírKlikk 2020. december 2. 07:02 2020. dec. 2. 07:02

A Blikk megtalálta azt a 29 éves férfit, aki brüsszeli lakásában a Szájer József politikai pályafutásának végét jelentő szexpartit szervezte.

David Manzheley elmondta, hogy Szájer nem volt meghívva az orgiára, nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak tíz vendéget hívott meg a korlátozások miatt, végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is.

A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót – mesélte David a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat. – Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis, hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

David egy percig sem leplezte, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek. Számos nemzet tagjai voltak a vendégek között, mert – mint mondta – a közösség igen kiterjedt. 

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Amikor este fél tíz körül betörték az ajtót, a Blikk szerint Szájer József pontosan tudhatta, milyen következményekkel jár, ha mint „keresztény-konzervatív” politikus lebukik. Míg a rendőrök a sokadalom többi tagjával voltak elfoglalva, a képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára.

Meg is úszhatta volna a kalandot, ám meglátta őt egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. Szájer keze erősen vérzett, mert a menekülés közben felsértette. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda.

Forrás: Blikk