Megszólalt az Ördög ügyvédje - újabb fenyegetés Borkainak

HírKlikk 2019. november 6. 13:14 2019. nov. 6. 13:14

„Ismerlek, tudom, hogy csak azért vetted fel a polgármesteri mandátumodat erre a kis időre, hogy megpróbáld eltüntetni a lopásaid nyomait” – így kommentálta a Borkai Zsolt lemondásához vezető lavinát elindító blog titokzatos szerzője az október 13-án – a kiderült szenny ellenére a győriek által, ha szorosan is, de – újraválasztott egykori olimpiai bajnok mai bejelentését. Bejött tehát, amit tegnap írtunk.

Mint a Hírklikk is beszámolt róla, Borkai ma nyílt levélben jelentette be, hogy a győri közgyűlés alakuló ülése után, péntek 16 órai határidővel lemond polgármesteri tisztségéről. A választás után Borkai kilépett a Fideszből, s mint jelezte, Fidesz-támogatással függetlenként irányítja az elkövetkezőkben a várost. A mandátumát is átvette, igaz, nem a többiekkel együtt.

Borkai egy nappal azután jelentette be lemondását, hogy portálunk felhívta a figyelmet: „Orbánnak tehát csak az lehet most az érdeke, hogy még a csütörtöki közgyűlés előtt visszaléptesse Borkait, akkor is, ha azt már bizton tudja, hogy az ördög ügyvédje nem áll elő új információkkal”.

A lemondásához vezető kezdő lökést a magát Borkai és az Ördög ügyvédje nevű blogon megjelent beírás adta. Onnan kezdve egymást követték a bejegyzések, több szexvideo is kikerült a netre, s a szabad sajtó is megtette a magáét: szépen mozaikká kirakta az évekekel ezelőtt egy-egy győri korrupció-gyanús ügyről korábban kiásott adatokat, tényeket.

Az ördög ügyvédje hetek óta hallgat, ám a mi lemondásra mégis megszólalt. Mint Facebook posztjában írja: „Azt is tudom, soha nem mondanál le, ha erre a Fidesz vezetői nem kényszerítenének. Ők pedig ezt nem a kurvázásod, hanem külföldön tárolt korrupciós pénzeid miatt teszik”.

Majd figyelmezteti a lemondott fideszes politikust: „az elkövetkező napokban ne hozz döntést, ne vegyél tollat a kezedbe, ne írj alá semmit a lemondásodon kívül!”

Forrás: Hírklikk