Megszűnt a GEO magazin

HírKlikk 2024. január 1. 04:00 2024. jan. 1. 04:00

Nem jelenteti meg többé a GEO nevű ismeretterjesztő magazinját a Ringier.

„Kedves Olvasónk! Ezúton tájékoztatjuk arról, hogy a GEO magazin 2024. január 1-jétől már nem jelenik meg, kiadása megszűnik. Köszönjük, hogy minket olvasott!” – erre a meglehetősen szűkszavú közleményre bukkant a Media1 a lapot.hu nevű internetes oldalon.

Mivel a lapot.hu a Ringier Hungary médiavállalathoz tartozó honlap, ahol a Ringier termékeit lehet megrendelni, ez egyben hivatalos információnak tekinthető, tehát biztosra vehető, hogy megszűnik a kiadó tudományos ismeretterjesztő magazinja, a GEO magazin.

A GEO ismeretterjesztő magazin kéthavonta szólt azokhoz, akik többet szeretnének tudni a világról, az azt alakító emberekről, a természet- és társadalomtudományok nagy kérdéseiről, az állat- és növényvilágról, az érzelmekről, a Föld legszebb tájairól és legizgalmasabb kalandjairól. A magazin értékesített példányszáma a ringierb2b.hu honlap szerint az utóbbi időben 4.718 darab volt.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom