MSZP: a magyar dolgozókat megvédeni és nem kiszolgáltatni kell

HírKlikk 2024. október 21. 13:25 2024. okt. 21. 13:25

Déd- és ükapáink vérükkel harcolták ki azokat a jogokat, melyeket a fideszes kormány most lábbal tipor és melyektől megfosztja a magyarokat. A dolgozó emberektől kezdve az ellenzéki politikusokig a kormány mindenkit megpróbál elhallgattatni, aki fel meri emelni a hangját a rendszer ellen. Így történt ez Fekete-Győr Andrással, és hasonlóra készülnek Gurmai Zita képviselőtársunk ellen is - írja közleményében Komjáthi Imre országgyűlési képviselő, az MSZP elnöke.

Komjáthi Imre emlékeztet: "4 évvel ezelőtt, a rabszolgatörvény elleni tüntetésen is azt képviseltem, nem hagyhatjuk magunkat megalázni, nem engedhetjük, hogy a dolgozó magyarokat kisemmizze a kormány. Térdficam és közmunka árán, de kiálltam a magyar emberekért. Azonban, ha már képviselő lettem volna, nem kételkedem, olyan sorsra jutottam volna, mint most Fekete-Győr András."

"Vállaljuk és felvesszük a harcot az elnyomó kormánnyal szemben, a politikai csatát azonban tisztességesen, és ne aljas módszerekkel vívja a Fidesz!" - hívja fel a figyelmet.

Az MSZP politikusa szerint ideje, hogy a miniszterelnök átgondolja, milyen jövőt szán a magyar embereknek.

"A magzatkárosító, környezetszennyező akkumulátorgyárak hazánkba telepítése vajon hasznos a magyar embereknek? A Dunaferrt kisemmiző indiai multi hasznos a magyar embereknek? A munkatörvény módosítása, a szakszervezetek ellehetetlenítése, a munkajogi és munkabiztonsági törvények fellazítása vajon hasznos a magyar embereknek? Nem! Az MSZP szerint mindez káros és elítélendő" - írja Komjáthi Imre.

Végül felteszi a kérdést: "Kit szolgál tehát a kormány? A külföldi multikat, a nagytőkét vagy a magyar embereket?" Az MSZP elnöke szerint nem elég hangzatos szavakkal hirdetni a magyarságot, azt tettekkel is kell bizonyítani! A magyar dolgozókat megvédeni és nem kiszolgáltatni kell. Erre pedig a kormánynak minden eszköze megvan, használja ezeket! - írja közleményében Komjáthi Imre.



Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom