Nászura focicsapatát tömi ki a Duna Aszfalt tulajdonosa 300 millió TAO-val

Márkus 2018. február 18. 07:40 2018. feb. 18. 07:40

Szíjj László, a Duna Aszfalt tulajdonosa (képünkön) 300 millió forint TAO-támogatást ígért saját nászura megyei első osztályú labdarúgó egyesületének – értesült a Sztárklikk. Mindezt az érintett rokon, Nagykőrös fideszes polgármestere jelentette be.

Szíjj László, a Duna Aszfalt tulajdonosa 300 millió forint TAO-támogatást ígért a saját nászura által vezetett település megyei első osztályú focicsapatának. A Sztárklikk értesülései szerint minderről maga a nász, Czira Szabolcs Nagykőrös fideszes polgármestere számolt be a képviselő-testület csütörtöki ülésén.

A 24 ezer lakosú város boldogságban úszó első embere hozzátette még, hogy a nagylelkű felajánlásból a tervek szerint felújítják a jelenleg a Pest megyei bajnokságban vitézkedő és a tavaszi folytatást a negyedik helyről váró Nagykőrösi Kinizsi önkormányzati tulajdonú sporttelepét, új öltözőket, klubházat, műfüves pályát és villanyvilágítást is építenek majd. 

A klub vezetése egyébként a közelmúltban szintén TAO-pénzből egy kisbuszt is vásárolt az egyesület részére.Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom