Nem csak Mészáros Lőrinc sikeres üzletember, a felesége is

HírKlikk 2020. június 3. 19:35 2020. jún. 3. 19:35

120 milliós nyereséget hozott össze Mészáros Lőrinc feleségének tévés cége – írja a Pesti Hírlap. A cikkből kiderül, hogy átlag 774 ezret keresnek a Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla százszázalékos tulajdonában lévő tévés cégnek dolgozók.

Mészárosné 2019. március 29-én távozott az Echo Televízió éléről. A Media Vivantist 2019 áprilisában, 5 millió forintos alaptőkével jegyezték be, fő tevékenységeként a film, video- és televízióprogram terjesztésével, de ugyanúgy képes műsorgyártásra, hangfelvétel készítésére és kiadására, valamint médiareklámok hirdetési idejének és helyének értékesítésére, tartós bérbeadásra vagy viszonteladásra – ismerteti a vállalkozás történetét a lap, majd következnek a részletek:

A cég első éves beszámolója szerint (ami a fentiek értelmében kilenc hónapról szól) Mészárosnéék 120 millió forint nyereséget hoztak össze, amiből a tulajdonos nem vett ki semmit.

Az viszont dicséretes, hogy a cég az első kilenc hónapjában 216 millió forintot költött a 31 dolgozó bérére, ami 774 ezer forintos átlagkeresetet jelent.