Így töltik a húsvétot a politikusaink

HírKlikk 2021. április 4. 14:40 2021. ápr. 4. 14:40

Meglehetősen aktívak politikusaink húsvét alkalmával. Gyurcsány Ferenc és Kósa Lajos fakanalat ragadott, Fekete-Győr András kirándul, Boldog István pedig koccintós képet közölt.

Nem csak Gyurcsány Ferenc DK-elnök érezte szükségét annak, hogy húsvét alkalmából megnyilvánuljon a közösségi médiában, hogy megmutassa, mivel telik az ideje. Gyurcsánynak például főzéssel telt és locsoló versekkel.

Kósa Lajos Fidesz-alelnök még szombaton ragadott fakanalat és meg is mutatta követőinek, hogy bográcsban főzi a sonkát, amit frissen reszelt tormával és a főzőlében megfőtt céklával fogyaszt. 

Nem maradhatott le a húsvéti gasztro posztról Németh Szilárd sem, aki arról írt a sonkákkal pózolva, hogy a vidék mindig gondoskodott a nemzet fővárosának ellátásáról. Kun-karcagi barátai is így tettek vele: parasztsonka, prágai és kötözött sonka, szalámi, császárhús, báránycomb, 2010-es, eperfahordóban érlelt szilvapálinka is került jóvoltukból a húsvéti asztalra. 

Fekete-Győr András Momentum-elnök nem ült fel a gasztro-vonatra, ő arról tett közzé egy lazulós, napszemüveges fényképet, hogy a barátnőjével kirándul.  „Kisgyerekként a kertben kerestem a csokitojást, felnőttként a természetben keresem a kikapcsolódást. Korona idején pláne” – írta a politikus a szokásos jókívánságok mellé.

A szocialsták társelnöke, Tóth Bertalan egy tál húsvéti tojással kívánt kellemes ünnepet. 

Boldog István, a Fidesz egyik korrupciós váddal bíróság előtt álló képviselője először arról posztolt, hogy indul a családdal a templomba, majd egy koccintós képpel kívánt áldott húsvétot követőinek.

A közösségi médiában máskor aktív Simonka György, a másik korrupcióval vádolt fideszes, ezúttal csak egy húsvéti képeslappal jelentkezett.

Forrás: Hírklikk