Oszkó Péter: az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy Márki-Zay ilyen interjúkat adhat

HírKlikk 2021. október 9. 08:40 2021. okt. 9. 08:40

Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolodnak az elmaradt elszámoltatásról szóló, alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad – kommentálta a miniszterelnök-jelölt megnyilatkozását a volt pénzügyminiszter.

„Nem is kell a korábbi, mondjuk a gyerekbántalmazást propagáló kijelentéseit idézni, elég csak belehallgatni abba, amit nap mint nap beszél. Nem kell őt lejáratni, gyorsabban megteszi maga. /.../ Személy szerint ráadásul azok után, hogy 2009-ben én magam csaptam agyon mindenkit, aki sanda szándékkal közelített a közpénzek felé. 2010-től évekig hallgathattam Budai Gyula rágalmait és az ügyészég vegzálásait, akik minden egyes általam aláírt papírt egyenként nyálaztak végig, amíg belátták, hogy nincs mivel támadniuk. Felháborítónak tartom, hogy ennek a futóbolondnak az elmaradt elszámoltatásról szóló alantas rágalmai folyamatosan megjelenhetnek és annak még bárki nyilvánosságot ad.

Az ellenzéki oldal politikai minőségére nézve kínos, hogy ez az ember nem, hogy ilyen interjúkat adhat, de még versenghet is a miniszterelnök-jelöltségért. Ezzel az erővel, Budai Gyulát is meg lehetne próbálni eladni az ellenzéki megújulás kulcsfigurájának. Nem lenne nagy különbség (ő legalább a gyerekbántalmazást nem próbálta propagálni)” – fogalmazott egy pénteki Facebook-kommentben megosztott véleményében Oszkó.

Forrás: Facebook