Pollreisz: a győriek is vissza akarják venni a város becsületét

HírKlikk 2020. január 22. 15:32 2020. jan. 22. 15:32

Az emberek változást szeretnének Győrben – mondta Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás győri polgármesterjelöltje szerdán, az elmúlt hetekben általa tapasztalt pozitív visszajelzések alapján.

 Az MSZP, a DK, a Momentum, a Jobbik és az LMP támogatásával induló Pollreisz Balázs a január 26-i polgármester-választásról azt mondta, hogy érzi, a győriek is vissza akarják venni a város becsületét.

Az MSZP helyi szervezetének elnöke kitért arra is, hogy kedden a garázstulajdonosok a postaládájukban egy levelet találtak, amelyben az önkormányzat azt tudatta, hogy a közgyűlés megszüntette a garázsadót.

Durva számítások szerint, az önkormányzat legalább másfél millió forintot költött erre – mondta, majd hozzáfűzte, bejelentést tesznek a levélről a helyi választási bizottságnál, amely reményei szerint elmarasztalja majd az önkormányzatot.

Glázer Tímea, a DK helyi szervezetének elnöke arról beszélt, hogy a következő öt évben nem lesz könnyű feladatuk. Akár nyer, akár nem Pollreisz Balázs, úgy fognak dolgozni, hogy mindent megtesznek.

Győrben január 26-án azért tartanak időközi polgármester-választást, mert az október 13-án megválasztott polgármester, Borkai Zsolt (Fidesz-KDNP) november 8-ával lemondott tisztéről.

Forrás: MTI/Hírklikk