Rogán Antal még mindig többet keres Orbán Viktornál

HírKlikk 2020. augusztus 10. 19:37 2020. aug. 10. 19:37

Lecserélték a miniszterek és államtitkárok autóit. Többen Skoda Kodiaq SUV-ot kaptak a korábbi Superb helyett – derül ki a Miniszterelnöki Kormányiroda, a Miniszterelnöki Kabinetiroda és a Miniszterelnökség politikai vezetőinek juttatásairól közzétett dokumentumokból – tudta meg a napi.hu.

A portál összeállításból az is kiderül, hogy a paksi atomerőmű bővítéséért felelős tárca nélküli miniszter keres a legjobban a kormánytagok közül – az országgyűlési képviselői fizetésével együtt havi több mint bruttó hatmillió forintot, amit még egyéb juttatások is kiegészítenek Süli János esetében.

Orbán Viktor miniszterelnöknél (akinek miniszterelnöki illetménye és képviselői tiszteletdíja összesen bruttó 2,61 millió forintot tesz ki) nem csak Süli János és a szintén menedzserfizetésért, bruttó ötmillió forintért dolgozó Mager Andrea nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter visz haza többet, hanem a helyettese, Semjén Zsolt és két minisztere, Rogán Antal és Gulyás Gergely is (ők bruttó 3,08 millió forintot).