Saját embereit zsarolja Orbán

HírKlikk 2019. május 6. 16:21 2019. máj. 6. 16:21

Érdekes – bár a szereplőket ismerve nem is annyira meglepő – értesülést oszt meg közösségi oldalán Czeglédy Csaba. Nem kevesebbet állít, mint, hogy Orbán személyesen fogja megvétózni annak a polgármesternek vagy potenciális jelöltnek az indulását az őszi önkormányzati választáson, aki nem tud megfelelően mozgósítani a május 26-i Európai Uniós választásokra. „Orbán azt akarja, hogy legalább két és fél millió Fidesz-szavazó voksoljon rá...neki a 2022-es győzelem ismét élet-halál kérdése lesz” – szögezi le.

A fideszeseknek az egzisztenciájuk, a jövőjük múlik azon, hogyan sikerül a mozgósítás májusban, s ezért vért izzadva dolgoznak, „panaszkodnak is rendesen” – állítja Facebook posztjában Czeglédy Csaba, aki arra is hivatkozik, hogy az elmúlt napokban két fideszes önkormányzati képviselő is megerősítette neki, amit az elmúlt hetekben az országot járva, sokakkal beszélgetve már sejtett: Orbán megsemmisítő erejű vereséget akar mérni az ellenzékére.

„A Fidesz azt csinálja, mint tavaly márciusban: szépen csöndben, mindenkit altatva végigjárják az összes regisztrált szavazójukat (legalább két millió, de inkább két és fél millió választót), majd a legkülönfélébb módon mozgósítják őket (sms, email, messenger, Facebook, telefonhívás), természetesen még a választás napján is. Közben persze a Kubatov-listájukat is frissítik” – írja Czeglédy, aki arról is beszámol, hogy legalább egy tucatnyian hívták a választókörzetéből, hogy „miután elküldték a hozzájuk becsöngető kedves középiskolás lányokat, ők az ajtójuk előtt jegyzeteltek”.

Forrás: Hírklikk