Sokkot kapott a hatalmas tömegtől kormánypárti média

HírKlikk 2018. december 16. 19:57 2018. dec. 16. 19:57

Úgy látszik, komoly zavar támadt a kormánypárti médiumok összehangoltságában. Délután még azt próbálták sulykolni, hogy nem valós társadalmi elégedetlenségről van szó, csupán pár száz fizetett zsoldos vesz részt a tüntetéseken. Azonban, aki figyelemmel kíséri a mostani eseményeket láthatja, hogy hatalmasra nőtt a tömeg. Olyan sokan demonstrálnak Budapest utcáin az Orbán-kormány intézkedései ellen, hogy a kormányzati kommunikáció teljesen megbénult. Láthatóan nagy a tanácstalanság.

Végignéztük a közpénzen fenntartott kormánypárti online médiumokat és azt láttuk, a mostani tüntetés, mintha nem is létezne. Feltehetően nincs központilag legyártott paneljük, a váratlan helyzetre.

 Az Origo például vezércikkében a "A török Riviéra gyönyörű, olcsó, és egy kicsit görög" című írásával szórakoztatja vasárnap este az olvasóit.

A Ripost boldogan hirdeti, hogy "Nagy Feró meg­nye­reti Sári Évi­vel a Sz­tár­ban Sz­tárt!"

A Magyar Idők vezércikke délután egy óra óta nem frissült, és az Echo tévé online felületén sem jobb a helyzet.

A legviccesebb talán a Híradó.hu, ahol ezekben a percekben a kiemelt hír, hogy "Tizenöt éve nem teljesített ilyen jól a gazdaság" 

Talán már nem is érdemes frissíteniük a felületeiket, hiszen a demonstráló tömeg hamarosan odaér a köztévé Kunigunda útján található épületéhez, ahol azt akarják elérni, hogy beolvassák a petíciójukat.

Forrás: Hírklikk