Szijjártó augusztus elején nyaral – az idén biztosan óvatosabb lesz

HírKlikk 2021. július 31. 18:20 2021. júl. 31. 18:20

Ahogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Facebook-posztjából is kiderült, feleségével együtt részt vett Paloznakon az ottani Jazzpiknik rendezvényén. Felesége a Blikk-nek interjút is adott, amiből a többi között megtudhatja a nagyérdemű, hogy augusztus elején mennek majd családilag nyaralni. Igaz, arról nem szól a fáma, hogy hová, de vélelmezhetően óvatosabbak lesznek az idén, minthogy lebukjanak a NER-oligarcha új luxusjachtján.

A Blikknek adott interjújában Szijjártó felesége, Szilvia beszámolt arról, hogy milyen minőségben vett részt a Jazzpikniken (az Együtt az Autistákért Alapítványt képviselte), majd kitért arra, hogy milyen kevés időt tudnak eltölteni családként, miután a férje mindig úton van, „de amikor ő otthon van, akkor mindannyian feltöltődünk, ami erőt ad a hétköznapokra. Kitért a sportra is, ami fontos része a család életének, ezen belül a futball, amit mind a két fiúk űz. Kikerülhetetlen volt Dzsudzsák Balázs említése, aki – mint Szijjártó felesége hangoztatta – „a család barátja, régóta ismerjük egymást, a gyerekek is nagyon szeretik, volt, hogy ő vigyázott rájuk.

A kérdésre, hogy mennek-e az idén nyaralni a miniszter felesége annyit reagált, hogy majd augusztus elején. Arra azonban nem tért ki, hogy hová.

Így azt sem tudjuk, hogy megismétlik-e a tavalyi adriai hajókázásukat, bár, ha minket kérdeznek, nem fogják. Mint mi is beszámoltunk róla, az a pihenés csúfos lebukásban végződött. Részint azért, mert Szijjártó úgy tett fel a munkavégzését demonstráló képet és posztot a Facebookra, hogy – mint kiderült – közben már vígan hajókázott a feleségével az Adrián. Ráadásul tette ezt a NER-oligarcha, Szíjj László luxusjachtn. Nos, ezen a jachton az idén már biztosan nem fog tudni hajókázni, ugyanis Szíjj lecserélte azt – egy még komolyabb, még nagyobb luxust biztosító „ladikra”.

Forrás: Hírklikk