Szíjjártó megfenyegette a jászberényi lakosokat

HírKlikk 2019. november 7. 22:08 2019. nov. 7. 22:08

Szijjártó Péter a jászberényiek arcába vágta, hogy a kormány meg tudná oldani a város egyik legnagyobb gondját, de csak akkor teszi meg, ha a fideszes jelöltet választják vasárnap.

A Fidesz hosszú idő után először nyílt sisakkal játszik: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter bejelentette, hogy hatpontos akciótervet dolgoztak ki az Electrolux kivonulása okozta problémák kivédésére.

Mielőtt bárki csettintene, hogy végre azt teszi a kormány, amiért megválasztották, a fideszes politikus azonnal közölte azt is, hogy az akciótervet Szabó Tamással közösen dolgozták ki, így csak akkor fogják megvalósítani, ha a vasárnapi megismételt választáson a Fidesz jelöltje nyer.

Ez pedig annyit jelent, hogy a kormányt egyáltalán nem a lakosság, a magyar, illetve jelen esetben a jászberényi emberek sorsa érdekli, pusztán az, hogy ők maradjanak hatalmon, tehát Szabó legyen a polgármester.

Mint ismeretes, Jászberényben 14 szavazat különbséggel nyert október 13-án Budai Lóránt, az ellenzék közös jelöltje, de az eredményt a Fidesz megtámadta, s végül új választásokat írtak ki a városban november 10-ére.