Tarlós István perelni készül Vitézy Dávidot

HírKlikk 2024. április 6. 15:50 2024. ápr. 6. 15:50

Megy az adok-kapok a volt fideszes főpolgármester és a júniusi választáson civilek képviseletében a Fidesz hivatalos jelöltjével szemben is induló Vitézy Dávid között. Az egymásnak feszülés legújabb híréről a hvg.hu értesült: a portál úgy tudja, Tarlós István fontolgatja, hogy beperli Vitézyt annak sajtónyilatkozatai miatt.

„Erősen fontolgatja”  – reagált  Tarkós István a hvg.hu azon értesülésére, hogy  be akarja perelni, illetve fel akarja jelenteni Vitézy Dávidot, amiért utóbbi olyan kijelentéseket tett a sajtóban, amik a volt főpolgármester szerint valótlanok. Tarlós a hvg.hu-nak elmondta: Vitézy Dávid a Szabad Európának és a Rónai Egonnak adott interjújában mondott olyat, ami a volt főpolgármester szerint valótlan, s utalt arra, hogy az egyik azzal kapcsolatos, ahogy Vitézy a 2014-es kirúgását interpretálja. Vitézy Rónai Egon műsorában azt állította, hogy Tarlós külső nyomásra rúgta őt ki a BKK éléről 2014-ben. Mindez a 3-as metró felújítása miatt kialakult nézeteltérésükre vezethető vissza.

Vitézy Dávid időközben a Facebookon azt írta, hogy áll a per elébe.

Forrás: hvg.hu


Hírklikk

Támogasd a munkánkat, hogy egyre több tényfeltáró anyaggal, izgalmas riportokkal tartsunk ellent a kormányzati propagandának.

Támogatom
Támogatom